O nama

Prime Consulting

Kompanija Prime Consulting Vam nudi sve što je potrebno za uspješan poslastičarski biznis.

Od 2014. godine smo zastupljeni na tržištu Crne Gore do danas, naša djelatnost je distribucija sirovina u segmetnu poslastičarstva,pekarstva i proizvodnje čokolada. Okrenuti smo najviše horeca segmentu, našim dragim šefovima restorana, poslastičarnica, čokolaterija.

U svom portfoliju zastupamo brendove i proizvode renomiranih kompanija iz regiona i svijeta. Svake godine adekvatnim pristupom ka kupcima osluškujemo tržiste i gledamo da kupcima ponudimo nešto novo, savremeno i drugačije, uz zagarantovani kvalitet sirovina u skladu sa najvišim standardima i sertifikatima o kontoli kvaliteta.

Prime Consulting sa zadovoljstvom ističe da ima podršku najveće Belgijske kompanije u proizvodnji čokolade na svijetu Barry Callebaut i da svake godine za najveće kupce i poslovne partnere organizuje edukaciju u Barry Callebaut akademiji koja se nalazi u Beogradu.

Od strane našeg posvećenog tima sa priznatim stručnjacima i profesionalcima u segmentu poslastičarstva i pekarstva, dajući fokus da inovacije u poslastičarstvu budu prilagodjena individualnim potrebama naših klijenata.

Prime Consalting