Babbi - zanatski sladoled
Novo u ponudi
Italijanska tradicija

TAJNA DOBROGA ZANATSKOG SLADOLEDA - Babbijevi proizvodi su prava remek dela ukusa!
Od 1952. Babijeva ljubav prema dobroj, originalnoj, kvalitetnoj hrani zasnovanoj na tradiciji dovela je do stvaranja zanatskog sladoleda vrhunskog kvaliteta. U ponudi su osnove za proizvođače sladoleda koji žele da ponude najbolje proizvode u svojoj radnji.
Svi specijaliteti nastali su kao rezultat dugog iskustva, ljubavi prema tradiciji i kvalitetu i velike strasti prema poslastičarskoj umetnosti.
Kako je kvalitet proizvoda suštinski Babbijev princip, kompanija vrši stalnu i gotovo opsesivnu selekciju sirovina i sprovodi interno sve faze proizvodnje: suvo pečenje voća, prečišćavanje paste, stalne interne provere kvaliteta. Babbi poseduje mnoge sertifikate kvaliteta kao što je ISO 9001, referentni standard na međunarodnom nivou priznat za upravljanje kvalitetom, a odobren je od strane američke Uprave za hranu i lekove (FDA) i dozvoljen za izvoz u SAD.
Pored kontrole kvaliteta proizvoda, kompanija veliku pažnju poklanja sopstvenim potrošačima, njihovim navikama i zahteve koji se stalno razvijaju i menjaju, a Babbi ih osluškuje. Mnogi proizvodi su bez glutena, sertifikovani su i uključeni u AIC (Italijansko udruženje celijakije); kompanija je takođe dobila „VEGAN OK” sertifikat za proizvode pogodne za vegansku ishranu, košer i halal sertifikat (HKC).

Pogledajte celokupnu ponudu Babbijeve čarolije

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.