Prime Consalting
Prime Consalting

AcademyBelgrade

Sa velikim zadovoljstom želimo da vas obavestimo da je otvorena Chocolate academy Belgrade (Čokoladna akademija Beograd), 25-ta čokoladna akademija u svijetu, posle Atine, Dubaija, Milana, Čikaga i predstavljaće regionalni centar za edukaciju i usavršavanje u oblasti poslastičarstva i čokoladnih inovacija.

Chocolate Academy (Čokoladna akademija) je servisni brend grupacije Barry Callebaut , sa svrhom da podrži zanatski sektor u izradi poslastica, ali i ohrabri i motiviše profesionalne šefove da postanu najbolji u onome što rade, kako bi podigli svoje znanje, umjeće i poslovanje na viši nivo.

Ideja je podržati profesionalce u svim tehničkim pitanjima vezanim za čokoladu, pružiti im pristup najnovijim inovacijama, tehnikama, alatima i trendovima i pomoći im da dodatno ovladaju umjećem rukovanja čokoladom.

NAŠAMisija

Da pružimo teorijsko i praktično znanje kroz kurseve, obuke i praktične priručnike od strane naših renomiranih eksperata i savjetnika.

Ciljna grupa koju očekujemo da ugostimo su, kako mali i veliki proizvođači poslastica, tako i distributeri, kupci, zanatlije, profesionalci i polu profesionalci.

Svi željni znanja, usavršavanja, inovacija i ideja, dobrodošli su da zajedno sa nama podignu svoje umjeće i znanje o čokoladi i radu s istom, na viši nivo!

Prime Consalting
Prime Consalting

Ilona Radović

Višegodišnje radno iskustvo u eminentnim restoranima i poslastičarnicama u Rusiji, Emiratima, Srbiji i Crnoj Gori.

Kompanija Prime Consulting omogućava svojim klijentima edukaciju, konsalting, pravljenje novih čokoladnih poslastica, unapređenje poslovanja i prodaje kolača.

Uz podršku Barry Callebauta, čokoladne Akademije u Beogradu i dolazak u restoran, proizvodnju ili poslastičarnicu Ilone Radovic.

Sektori kojima se obraćamo:

Poslastičarstvo

HoReCa

Čokolateri

Sladoled

Pekarstvo

Aktivnosti za naše klijente kroz obuke i radionice su:

Tehnička podrška, demonstracije-praktični radovi, kursevi sa lokalnim šefom ili gostujućim šefovima sa internacionalnim priznanjima i iskustvom, obuke za klijente, kao open days-dani otvorenih vrata, kada će svi zainteresovani (ukoliko epidemiološka situacija dozvoli)i moći da se bolje upoznaju sa našom misijom i idejama koje planiramo da realizujemo u Beogradu i zavire u svijet prve čokoladne akademije u regionu.

Postanite dio čokoladnog carstvaChocolate Academy

Prijavite se, a mi ćemo vas kontaktirati u što kraćem roku.

Become a part